Jótékonyság

2023.11.07. 17:00

Együtt lépnek Olaszfaluban, hogy Örsi is léphessen, megtanulhasson járni

Az alig kétéves olaszfalui kisfiúnak, Fehér Örsnek nagy utat kell megtennie azért, ami legtöbbünk számára természetes, ahhoz, hogy maga tudjon járni. Több gyógykezelésre van szüksége, hogy ezt megtanulhassa, szüleinek pedig anyagi támogatásra.

Rimányi Zita

Összefogott a családért Olaszfalu, a kezdeményezéssel Boriszné Hanich Edit polgármester kereste meg szerkesztőségünket. Együtt lépnek ugyanis azért, hogy Örsi is léphessen: megszervezik az összefogás délutánját Örsi lépteiért. Így kezdenek gyűjtésbe. A falu háziorvosa is támogatja az eseményt. November 19-én, vasárnap 15 órakor kezdődik el a műsor az iskola tornatermében. Táncos, sportos, dalos produkciókat, bemutatókat lehet megnézni, az óvónők még egy mesejátékot is előadnak. Emellett jótékony célú sütivásárt tartanak, amire várják a felajánlásokat.  

Az Olaszfaluért Kulturális Alapítvány elkülönített alszámlát hozott létre a család javára. A jószándékúak ide utalhatnak adományokat, az 50420692-10009158-as számlaszámra. Azt kérik a szervezők, hogy a megjegyzésbe azt írják: Örsi lépteiért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában