Segítő kezek

2023.12.10. 21:00

Adományt gyűjtöttek rászoruló családoknak Balatonfüreden

Jelentős mennyiségű tartós élelmiszert, tisztálkodó és tisztítószert gyűjtöttek össze a Balatonfüred Lions Club (BLC) tagjai, így Győri Anita alelnök, Járki Rita és Csihony József Balatonfüreden, a Tescóban december 9-én, szombaton.

Kovács Erika

Azt mondták, nagyon jó érzéssel tölti el őket, hogy vannak adakozó, jóérzésű emberek, akik adományaikkal szebbé teszik a nehéz helyzetben élő emberek, felnőttek, köztük idősek és gyerekek életét. Arról is beszéltek, hogy a következő szombaton is gyűjtenek a hipermarketben, majd az adományt karácsony előtt ők és segítőik kiszállítják az illetékesekhez. A BLC mindemellett perselyeket is kihelyezett azokban az üzletekben és szolgáltatóhelyeken, amelyek ezt lehetővé tették. Ebből az adományból vásárlási utalványt vesznek majd a rászorulóknak és az élelmiszerrel együtt átadják. 

Lions Balatonfüred
Jelentős mennyiségű tartós élelmiszert, tisztálkodó és tisztítószert gyűjtöttek össze a Balatonfüred Lions Club tagjai, így Győri Anita alelnök, Járki Rita és Csihony József
Fotó: Kovács Erika/Napló

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában