Lelkesek

2024.01.06. 18:00

Összefogással, összetartással jó közösséget építettek

Eredményes, eseménydús esztendőt tudhat maga mögött újra az Ősiek Egy Célért Egyesület. Lelkes, tettre kész, fáradhatatlan csapatuk és segítőik révén színes, élményekkel teli, minden korosztályt megmozgató programokat álmodtak meg és váltottak valóra 2023-ban is.

Benkő Péter

Júniusban vírusölő családi sportnapot rendeztek

Forrás: egyesület

– A mi „üzemanyagunk” mindehhez a rengeteg pozitív visszajelzés, az a szeretet, amit kapunk – mondta el lapunknak Martonné Siliga Ágnes elnök, aki azt is elárulta, már elkezdték tervezni az egyesület 2024. évi munkáját a régi lendülettel a közösen megélt pillanatokért. 

Az elnök asszony összefoglalta, miket valósítottak meg az elmúlt esztendőben. Kiemelte a márciusi húsvéti faludekorációt, a nyári vírusölő családi sportnapjukat, majd a szeptemberi szőlőhegyi kalandtúrát. Októberben sem álltak le, készültek a halloweentúrára, majd a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódó faludekorálásra, melyen a hagyományosan ünnepi díszbe öltöztetett épületek mellett a közösségi parkot is karácsonyi fénybe borították a falu lakóinak segítségével. Majd kiemelte az esztendőt lezáró, sokaknak emlékezetes eseményt, a karácsonyi fényparádét, melyről lapunk is beszámolt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában