Nyolc csapat nevezett

2024.02.19. 14:00

Kolbásztöltésből versenyeztek Padragkúton

A benevezett nyolc csapatból hat dobogós helyen végzett a Civil Fórum Padragkútért Egyesület által második alkalommal megrendezett kolbásztöltő versenyen, amelyet február 17-én tartottak a padragkúti művelődési ház udvarán. A tavaszias, napos időben vidáman dolgoztak a 4-5 fős csapatok.

Tisler Anna

Minden csapat 5 kilogramm kolbászhúst kapott, a fűszereket mindenki maga vitte

Fotó: Gyarmati László

Róka József elnöktől megtudtuk, hogy minden csapat 5 kilogramm kolbászhúst kapott, a fűszereket mindenki maga vitte. A zsűriben minden csapatból egy tag foglalt helyet, aki egytől ötig adhatott pontot a kolbászra. A sajátját senki nem pontozta. A töltés utáni kisütésben a halimbai vendéglátós, Tóbel János segített. 

Fotó: Gyarmati László

A megosztott első helyezést a Golden Girls, a Nyugdíjas Baráti Kör női csapata és Csékúti Hegyért Egyesület érdemelte ki 29 ponttal. Második lett a Szőrös csapat, a Nyugdíjas Baráti Kör férficsapata, valamint a Bányász Hagyományőrzők, a Padragi Bányász Hagyományőrző Kör 28 ponttal. A harmadik helyen a Retró klub II. csapat és Civil Fórum Padragkútért Egyesület végzett 26 ponttal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában