Felhívás pároknak

2024.02.07. 14:00

Szerelmes leveleink – olvasóink házasságainak, a megismerkedések történeteit várjuk

Hamarosan Valentin-nap, kezdődik a házasság hete, és február elején szinte tavaszias az idő – ilyenkor sokan többet gondolnak a szerelemre, ami egyébként is életünk meghatározója. A valóban hozzánk illő, megfelelő pár megtalálása viszont sokak szerint csaknem lehetetlen küldetés, s együtt maradni az igazinak vélt társsal maratoni feladatot adhat. Ezért várjuk azok jelentkezését, akik megtalálták a másik felüket.

Rimányi Zita

Fotó: Rimányi Zita/Napló

Régóta házasságban élő olvasóink jelentkezését várjuk, kérjük, írják meg, szerintük mitől működik jól szerelmes szövetségük. Valljanak azzal egymásnak összetartozásukról, ragaszkodásukról, hogy szerelmes levelet írnak – akár közösen –, amit megjelentethetünk lapunkban! Azt kérjük, hogy megismerkedésük pillanatait idézzék fel benne, és azt a tapasztalatot összegezzék, ami másoknak hasznos lehet, kérjük, hogy azokat a tényezőket sorolják fel, ami szerintük hozzájárult, hogy jóban-rosszban együtt maradtak. Fiatalok hasonló írásait szintén várjuk, kérjük, írjanak megismerkedésükről, mindarról, ami miatt úgy vélik, összetartoznak és a közös terveikről. 

A párok történeteiket a [email protected] e-mail-címre küldhetik el. Kérjük, azt írják a levél tárgyának, hogy „Szerelmes leveleink". A megjelenés érdekében kérjük, írják bele az e-mailbe, hogy ehhez mindketten hozzájárulnak, a település nevét, ahol élnek, és egy közös fotójuknak is nagyon örülnénk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában