Forgalomváltozás

2024.04.28. 21:00

Elterelik ezeket a buszokat Pápán

Rendezvény miatt rendezvény miatt több útszakaszt is lezárnak Pápán, ezért az érintett helyközi és helyi járatok terelt útvonalon közlekednek május 4-én, szombaton 9.30 és 12 óra között.

Benkő Péter

A helyközi járatok közül a Kéttornyúlak, Nagygyimót és Veszprém felé indulókat és onnan érkezőket érinti a lezárás, a kórház és a Budai Nagy Antal utca megállóhelyek kimaradnak. A Nagyacsád és Mezőlak felé induló és onnan érkező buszoknál a Török Bálint utca megálló marad ki. A Borsosgyőr irányába és vissza közlekedő járatok nem állnak meg a Vásár és a Török Bálint utcákban. A helyi járatok közül a 10 óra 10-kor az autóbusz-állomástól Törzsökhegy felsőre induló 2-es járat kórház, Szalmavári utca és Budai Nagy Antal utca megállója marad ki. A 8A jelzésű járat 11.08-kor a Tesco–Alsóváros–vasútállomás útvonalon nem közlekedik, ugyancsak nem indul a 8B járat 9.38-kor az Alsóváros–Tesco–vasútállomás útvonalon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában