Kultúra

2018.01.15. 14:42

Tapsviharba keveredtek a pápai fúvósok Csóton

Pápa Város Fúvószenekara frenetikus sikerrel adta elő az Újévi Fúvós Show című koncertjét szombaton a zsúfolásig megtelt, tizenöt éves csóti faluházban, ahol Kékesi István polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, s elmondta, tizenharmadik alkalommal valósul meg a kulturális műsor.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió

A Horváth Adrián karnagy vezette fúvósok idei repertoárjának első felében Oscar-díjas filmek és animációs filmek – melyekről László Katalin műsorközlő szolgált információkkal – zenéi csendültek fel, mesés hangulatba hozva a közönséget, akik a karnagy által áthangszerelt mindegyik művet hangos tapssal jutalmazták.

Fotó: Laskovics Márió

A szünetbeli pezsgőzést követően csatlakozott a mintegy negyven fős zenekarhoz a Madách Színház két magánénekese, Ress Hajnalka és Solti Ádám is, hogy a Grease című zenés film slágereivel együtt fokozzák tetőpontig a hangulatot. A végén a szűnni nem akaró vastapsnak eleget téve két ráadás számmal búcsúzott a községtől a produkció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában