Apocalyptica és Canned Heat

2018.03.29. 10:56

Open Road Fest: teljes a line-up, itt a részletes zenei program

Magyarország legnagyobb zenei és motoros fesztiválja sem sokat tétlenkedik, húsz új névvel rukkolt elő, így most már a teljes zenei programcsomagból csemegézhetünk.

veol.hu

Ráadásként a kedvezményes napijegyek értékesítése is elstartolt, így már a húsvéti ajándékötletekhez is kaptunk egy jó tippet.

Idén is hamisítatlan rockkoncerteken engedheted majd ki a gőzt június 6. és 10. között. A Harley-Davidson Open Road Fest színpadára lép a Sons of Anarchy német betétdalát jegyző The New Roses, az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda és az Open Road Fest szűz Leander Kills is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

Világsztárok érkeznek

A Harley-Davidson Open Road Fest színpadán tépik majd a húrokat a klasszikus hangszereket metál fegyverekké formáló finnek, az Apocalyptica, és a Woodstock-i fesztivált is megjárt blues nagyöregek, a Canned Heat. Ha eddig bizonytalan voltál, most már egyértelmű: ott a helyed Alsóörsön!

Benzingőzzel keveredő szimfonikus metál, kemény motorosok és húrszaggató dallamok találkozása– erre készülhetsz idén júniusban, hiszen a finnek egyik legjelentősebb exportcikke, az Apocalyptica is velünk tart majd. A komolyzenei gyökerekkel rendelkező zenészek 1993-ban poénból, a gőz kieresztése miatt kezdtek keményebb dallamokat húzni és maguk is meglepődtek mennyire tetszik a közönségnek, amit csinálnak. Azóta sikerük töretlen, idén pedig már első lemezük jubileumi turnéján is túl vannak. „Mindig nagy örömmel jövünk Magyarországra, fantasztikus az itteni közönség, a dekoratív csajokról nem is beszélve. Az Open Road Fest különösen izgalmas lesz számomra, hiszen imádok motorozni és remélem a koncert előtt lesz lehetőségem megnézni a környéket két keréken” – mondta Perttu Kivilaakso, a banda alapembere.

Generációkon átívelő színtiszta blues – ennyivel lehetne jellemezni az 1966 óta színpadon lévő, a Monterey-i Popfesztiválon feltűnő és Woodstockban a headlinerek között feltüntetett Canned Heat zenekart. A modern elektronikus bluest, a rockot és a boogie-t vegyítő banda nevéhez olyan, mára himnuszokká vált dalok fűződnek, mint az On The Road Again, a Going Up The Country vagy akár a Harley Davidson Blues.

19. Harley-Davidson Open Road Fest, 2018. június 06-10. Alsóörs

Feel the Freedom

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában