Interaktív előadások

2019.05.21. 07:00

Pillangókkal, madarakkal találkoztak a gyerekek az Agórában

Interaktív gyermekelőadásokkal, kézműveskuckóval, autósmozival és különböző játékokkal várták az Agórába vasárnap a kicsiket a Kabóca Bábszínházban.

Horváth Virág

Az Almafácska című előadást a Ciróka Bábszínház művészei adták elő Fotó: Kabóca

Forrás: Kabóca Bábszínház

A Papa, mama, gyerekek családi napok utolsó napján az Agóra egy nagy játszótérré alakult, a különböző szinteken rengeteg érdekességgel készültek a gyerekeknek. Az alagsorban autósmozi néven diafilmeket nézhettek a kicsik, míg az első és második emeleten babajátéktér, kézműves játszóház és játékok várták a kicsiket az előadások mellett.

Az Almafácska című előadást a Ciróka Bábszínház művészei adták elő Fotó: Kabóca

A délelőtt folyamán a kecskeméti Ciróka Bábszínház Almafácska című előadását tekinthették meg az érdeklődők. A babaelőadásra nagy volt az érdeklődés, izgatottan figyelték a gyerekek az évszakok változását bemutató produkciót. Az interaktív darabban az apró nézők is kivehették a részüket, találkozhattak pillangókkal, madarakkal és egy sünivel is, és aki ügyes kosarat formált a kezéből, még egy almát is kapott jutalomként. Az előadás végén már a felhőtlen szórakozásé és a labdázásé volt a főszerep, a gyerekek nagy örömére.

A babaelőadás után a Kabóca Bábszínház saját előadását mutatták be. A kiskakas gyémántfélkrajcárja történetét bemutató darabban szintén testközelből figyelhették a történéseket a kicsik, a nézőtér ugyanis a színpadon kapott helyet. A darab ebben az esetben is bevonta a nézőket az előadásba. A lendületes előadást már a kicsivel nagyobbak tudták élvezni, de az énekes, vicces betéteken a kisebbek is jól tudtak szórakozni.

A Kabóca Bábszínház is készül a gyereknapra, május 26-án, vasárnap a Farkasbarkas és rókakoma című előadást mutatják be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában