zene, film és irodalom

2019.07.18. 18:30

Kulturális programok a Kékszalag alatt

„Bonts vitorlát” – a vitorlázás témaköréhez kapcsolódó gyerekjátékokkal várták az érdeklődőket az 51. Kékszalag vitorlásverseny rajtnapján, csütörtökön Balatonfüreden, a Vaszary kertben.

Kovács Erika

Balatonkenese, 2019. július 18. Az 51. Kékszalag Nagydíj tókerülõ vitorlásverseny mezõnye Balatonkenesénél 2019. július 18-án. MTI/Varga György

Fotó: Varga György/MTI

A Vaszary Galériában tárlatvezetést szerveztek a Folyók, tavak, tengerekAz éltető víz című kiállításon Plesznivy Edit művészettörténész közreműködésével.

Pénteken a soproni Juventus Koncert Fúvószenekar koncertjére várják az érdeklődőket a kertben. A Vaszary Galériában Kovács Emőke Balatoni impressziók című könyvének bemutatóján Molnár Judit, a Balatonfüred Városért Közalapítvány elnöke beszélget a szerzővel. A Vaszary kertben a Loyal együttes gondoskodik a kitűnő hangulatról. Este az Anna Grand Hotelben Horgas Eszter fuvolaművész koncertjén több ismert művész is fellép. A Vaszary kertmoziban Ruben Brandt, a gyűjtő címmel egy magyar thrillert láthat a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában