Igényes, kemény munka

2019.08.07. 11:00

Sikerrel zárult Várpalotán az Országos Musical és Operett Kurzus

Telt házas gálaműsorral zárult az Országos Musical és Operett Kurzus, amelyet immár tizennegyedik alkalommal rendeztek meg Várpalotán.

Szabó Péter Dániel

Nagy sikert arattak a tehetséges fiatalok

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A háromhetes képzés elsődleges célja, hogy az ország különböző részeiből érkező fiatal tehetségek jól érezzék magukat a színpadon, ugyanakkor igényes és kemény munkával készüljenek a kurzust záró, profi szintű musical-operett estre. Idén a megszokottól eltérően a legkisebb tanítvány mindössze hétéves volt, a legidősebb pedig a harminckilencedik életévében jár.

Nagy sikert arattak a tehetséges fiatalok
Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A gálaestnek ezúttal is a Jó Szerencsét Művelődési Központ színházterme adott otthont, ahol a képzésen részt vevő tehetségek mellett színpadra lépett a kurzus két megálmodója és felkészítő tanára, Szabó Szilvia énekművész és Peller Károly, a Budapesti Operettszínház színművésze.

A művelődési központ színháztermét megtöltő közönség ez alkalommal is vegyesen hallgathatott dalokat népszerű operettekből és musicalekből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában