Pegazus Színház

2019.11.30. 11:00

Bábokból berendezett mesebirodalom várja az érdeklődőket Pápán

A Pegazus Színház tizenötödik évfordulója alkalmából bábkiállítást rendezett be a korábbi előadásaiban használt több mint félezer bábból a Pedagógus Művelődési Házban.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió/Napló

A társulat eddigi mintegy ötven mesejátékából a legjellemzőbb, legszebb, legjobban sikerült bábokat, díszletelemeket és kellékeket közszemlére tevő tárlat Sarkadi Nagy László igazgató, tervező, rendező bábtervezői tehetségét tükrözi. Az ízlésesen kialakított, előadásonként csoportosított installációkon kicsik és nagyok egyaránt elámulhatnak, valamint találhatnak ismerős meseszereplőket, mint például Aladdint, Csipkerózsikát, Hamupipőkét, Árgyélus királyfit és Tündérszép Ilonát.

A többek között a Grimbusz és a Pitypang cirkusz című előadások bábjait is felvonultató kiállítás december 6-ig látogatható
Fotó: Laskovics Márió/Napló

Az eredetileg november 15-ig tervezett kiállítást a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították december 6-ig, péntekig, és továbbra is előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában