várpalotai buli

2019.11.26. 11:00

Rendhagyó születésnapi koncert

Rendhagyó koncertre várta a bulizni vágyókat a közelmúltban Várpalota közkedvelt partizenekara, a Funthomas Band.

Szabó Péter Dániel

Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere is beszállt egy kis örömzenélésre Kaszás Gáborékhoz

Fotó: Szabó Péter Dániel

Rendhagyó, hiszen Kaszás Gábor, a banda basszusgitárosa és vezetője 40. születésnapját ünnepelte. Ebből az alkalomból felesége egy nagyszabású bulit szervezett, aminek koordinálásába végül maga az ünnepelt is bekapcsolódott.

Ennek megfelelően nemcsak egy szimpla koncertre várták a közönséget, hanem még három másik formáció színpadra lépésével adtak ízelítőt a népszerű basszusgitáros zenei múltjából. A sort a Thuri Gimi Allstars Band nyitotta, amely a várpalotai gimnázium közelmúltban tartott 60 éves jubileumi diáktalálkozójára verbuválódott s adott nagy sikerű koncertet az intézmény udvarán. Másodikként a Dan’n’Roll nevű formáció lépett a közönség elé. A 2010-es Veszprémi Utcazene Fesztivál különdíját is elnyerő csapat többek között azért is fontos az ünnepelt életében, mert ebben a csapatban ismerkedett meg és kötött a mai napig tartó barátságot Kiss Dániel énekessel, aki nem mellesleg a kezdetektől a Funthomas Band frontembere is egyben.

Természetesen a házigazda banda is a húrok közé csapott az örömzenélésbe torkolló esten a Vár Bistróban, ahol különleges vendéget is köszönthetett a közönség. Ellátogatott ugyanis a születésnapi mulatságra Likó Marcell, a Vad Fruttik énekese is. Nem véletlenül, hiszen amellett, hogy Marcell várpalotai, s a mára országos hírűvé vált Vad Fruttik is innen indult egykoron, a zenekarnak sok éven át Kaszás Gábor volt a basszusgitárosa.

Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere is beszállt egy kis örömzenélésre Kaszás Gáborékhoz
Fotó: Szabó Péter Dániel

Az első két Fruttik-lemezen hallhatták játékát a rajongók, többek között olyan slágerekben, mint a Sárga Zsiguli, a Nekem senkim sincsen vagy épp a Kemikáliák. Miután a jó kapcsolat a mai napig megmaradt a zenészek között, ezért néhány dal erejéig Likó Marcell is beszállt zenélni, így az ős-Fruttik is a közönség elé lépett a Kaszi 40 névre keresztelt koncerten.

A Funthomas Banddel egyébként idén még találkozhatnak a rajongók. December 22-én, a várpalotai adventi rendezvénysorozat keretében adnak koncertet a Thury-vár udvarán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában