ismét sikeres napot zártak

2020.08.05. 11:00

Levendula családi udvar kicsiknek és nagyoknak

A szeszélyes időjárás miatt egy hét csúsztatással ugyan, de sikerült megrendezniük a szervezőknek a „Levendula családi udvart” a sümegi Kisfaludy-emlékház udvarán.

Tóth B. Zsuzsa

A gyerekek örömmel vettek részt a kézműves foglalkozásokon

Forrás: emlékház

A rendezvény az örömtáncosok vidám, lendületes, színes koreográfiájú produkciójával kezdődött, majd az alkotni vágyó családok, gyermekek szívesen vettek részt a Levendula alkotóműhelyben. A programok között interaktív foglalkozás keretében megismerhették a kukoricamorzsolást, a -darálást, megismerkedtek a gyerekek a tanyasi állatokkal. A kislányokat babakonyha, babaház, hintaló várta.

A sümegi Kisfaludy Emlékházban ismét nagy sikert aratott a levendula udvar sok színes programja. A képen Belényes Barnabás énekel Fotó: emlékház

A játékszigeten ügyességi, mozgásos fa- és vesszőjátékokat, célbadobó és egyensúlyozó technikákat próbálhattak ki a kicsik és nagyok. A különféle kézműves foglalkozások keretében természetes anyagokból színes virágokat, virágcsokrokat, valamint erdei manókat készíthettek a kreatív ügyes kezűek.

Eközben a kis színpadon Belényesi Barnabás szórakoztatta manódalaival a közönséget, amelynek tagjai közül néhányan örömmel statisztáltak is. A rendezvényt a Bárókerti Bábszínház Miska-mesék című előadása színesítette.

A gyerekek örömmel vettek részt a kézműves foglalkozásokon Fotó: emlékház

A gyermekek reakcióit látva és a visszajelzések alapján a szervezők elmondhatják, hogy ismét egy sikeres napot zártak, gazdag élményekkel térhettek haza a levendulaudvar látogatói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában