kétszer is visszatapsolták a színészeket

2020.08.27. 16:00

Táncdalkoktél Balatonfűzfőn a legnagyobb magyar slágerekkel

Másfél hónap alatt öt helyszínen tizenkét rendezvényt tartottak a városban, melyekre hat sztárvendég is eljött. A fűzfői nyári programok a közösségi ház színterében fejeződtek be a Veszprémi Petőfi Színház művészeivel.

Szendi Péter

Fotó: Szendi Péter

Az esten felcsendültek a legnagyobb magyar slágerek. Máté Pétertől, Mary Zsuzsitól, Zalatnay Saroltától, Cserháti Zsuzsától, Presser Gábortól, Kovács Katitól, a Neoton Famíliától és a Hungáriától egyaránt válogattak a művészek.

Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Keller Márton és a „szárnyait bontogató” Hirschl Laura és Bonyhádi Viktória kellemes estét szerzett a közönségnek, aki együtt énekelt a művészekkel. A minitársulat tagjai nagyon jól érezték magukat a színpadon.

Módri Györgyi elmondása szerint Balatonfűzfő a második otthonuk, mindig szívesen jönnek a városba, mert a közönség nagyon hálás az előadásokért. A táncdalkoktélnak akkora sikere volt, hogy kétszer is visszatapsolták a színészeket, hogy ismét felcsendüljön egy-egy sláger.

Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Keller Márton és a „szárnyaikat bontogató” Hirschl Laura és Bonyhádi Viktória kellemes estét szerzett a közönségnek, aki együtt énekelt a művészekkel Fotó: Szendi Péter

Tavasszal a koronavírus miatt csak egy előadást tudott megtartani a Veszprémi Petőfi Színház a Vágfalvi Ottó Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében. A tervek szerint ősszel pótolják a két elmaradt színdarabot – a Szerelem, ó és a Tortúra címűeket -, valamint a Déryné program sikeres pályázatának köszönhetően lesz még egy előadás, a Novecento monodráma, melynek főszerepét Oberfrank Pál, a teátrum igazgatója játssza.

Az időpontokról most egyeztet a két intézmény, melyet a művelődési központ közösségi oldalán hamarosan nyilvánosságra hoznak. A szervezők remélik, hogy a vírus most nem szól közbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában