Műsorral búcsúztatják az óévet

2020.12.31. 07:00

Szilveszteri körjáratot indít a Petőfi Színház

A Petőfi Színház decemberben újraindított „Maradj otthon, majd mi megyünk!” kezdeményezése a megye több településén is nagy sikert aratott, a társulat több mint száz alkalommal vitte házhoz a karácsonyi műsort.

Napló-információ

A színház társulata a Völgyikút idősek otthona lakóit is megajándékozta

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

A tavasszal – országos szinten elsőként – a Veszprémi Petőfi Színház által indított „Maradj otthon, majd mi megyünk!” eseménysorozat annyira kedvelt lett a veszprémi és a környező kistelepülések lakói körében, hogy decembertől ismét megyei szinten kelt útra az élő színház. A Veszprémi Petőfi Színház vezetése, művészei és fiatal tehetségei decemberben házhoz vitték a karácsonyi műsort. A társulat tagjai a veszprémi helyszínek mellett eljutottak többek között Bándra, Balatonfüredre, Balatonalmádiba, Hidegkútra, Tótvázsonyba és Nemesvámosra. A kis csapatot minden településen, minden helyszínen nagy lelkesedéssel fogadták.

Szenteste délutánján is élő színházzal ajándékozta meg a város lakóit a maroknyi csapat. A szentmise előtt a Szentháromság terén az esős, hideg időben, de meleg szívvel segítettek a családoknak készülni a karácsonyra. Oberfrank Pál, Körösi Csaba, Módri Györgyi, Keller Márton léptek fel karácsonyi összeállítással. Előadásuk szívből jött, fogalmazott az eseményt szervező Nagy Károly apát, kanonok.

A színház társulata a Völgyikút idősek otthona lakóit is megajándékozta Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A színház december 31-én Különös szilveszter néven körjáratot indít Veszprémben. A teátrum este nyolc órától nyitott, ünnepi díszbe öltöztetett kisbusszal járja végig a várost. A színészek így búcsúztatják az óévet, és segítenek a veszprémieknek, hogy könnyebben betarthatóak legyenek a korlátozások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában