színház

2021.05.18. 07:00

Petőfi Szalon

A pandémia miatt sajnos csúsztatni kényszerült a Veszprémi Petőfi Színház a soron következő szalonbeszélgetéseket, azonban május 19-én 17 órától folytatódik kezdeményezésük.

Rimányi Zita

Ezúttal a színházi pénz- és munkaügyek rejtelmeibe kaphatnak betekintést az érdeklődők. A Petőfi Szalon küldetése, hogy a színház számára nélkülözhetetlen és a nézők számára láthatatlan dolgozókat elővarázsolja a kulisszák világából. Havonta egy alkalommal megismerkedhetnek a nézők olyan kollégákkal, akik nélkül nem működhetne egyetlen kulturális intézmény sem. Szerdán a számok és személyügyek világába kalauzolják el a nézőket a gazdasági hivatal munkatársai: Nyul Krisztina gazdasági csoportvezető, Guti Krisztina munkaügyi előadó és Holicsné Raposa Judit anyagkönyvelő. Velük a beszélgetéssorozat ötlet- és házigazdája, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes beszélget. Az eseményt a biztonsági előírások mellett a színház gyönyörű előcsarnokában tartják meg. A beszélgetésen az intézmény látogatási szabályzata szerint lehet részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában