Veszprém

2021.07.28. 16:00

Helka-buli a Kabóciádén

A 28. Kabóciádé Családi Fesztiválon várja a rajongóit a Helka-trilógia szerzője, Nyulász Péter és az által megálmodott szereplők: Kamor és Ciprián.

Rimányi Zita

A tíz éve megjelent regény születésnapját bábelőadással, interaktív játékkal és mesés ajándékokkal ünnepelhetjük a szerző társaságában. Ha egy kicsit elég a strandból, akkor július 31-én délelőtt irány a Kabóciádé Veszprémben. A július 30-tól augusztus 1-ig tartó Kabóciádé Családi Fesztivál programsorozat egyik izgalmas állomása lesz a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren a TulipánTündér Produkció szervezésében- az a rendhagyó – író- olvasó találkozó Nyulász Péterrel, amikor a Helka-trilógia életre kel és egy kicsit a regényben érezheti magát az olvasó, sőt még az alkotótól is kérdezhet. Nyulász Péter népszerű regényfolyama a balatoni legenda nyomába szegődve egy olyan izgalmas kalandba vezeti az olvasót, amivel bebarangolhatja az egész Balaton-felvidéket. A könyvet elolvasva, késztetést érezhetünk, hogy felfedezzük a legendás helyszíneket, hogy ismerősként köszöntsük a Balaton tündérét, vagy a Bakony varázslóját, ha esetleg szembetalálkoznánk velük.

A 28. Kabóciádé Családi Fesztivál több mint húsz bábszínházi előadással és egész nap tartó játékokkal várja a látogatóit, Az Aranyszamár Színház, a Karzat Színház és a Bóbita Bábszínház játékterei mellett a Fesztelen ligetben a Kabóca Bábszínház izgalmas programokkal készül kicsiknek és nagyoknak. A bárányos játéktérben akár még farkast is etethetnek a bátrabbak vagy egy igazi darut is kipróbálhatnak, de akár artistáskodhatnak is kicsit. A legkisebbeket a Kabóca Kuckó várja és természetesen a kézműveskedés sem marad el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában