közönségtalálkozó

2021.07.14. 14:00

Travolta, Hepburn, Garland és további világsztárok a Füge udvarában

A Pannon Várszínház különleges közönségtalálkozót rendezett az Óváros téri fagyizó előtt, ahol az érdeklődők a Hotel Menthol nagy sikerű musical jelmezbe öltözött szereplőivel találkozhattak.

Horváth Virág

20210707 Veszprém a Pannon Várszínház Hotel Menthol című musicaljének közönségtalálkozója a Füge Fagyizóban Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Füge Fagyiudvar és Kávézót megihlette a Hotel Menthol előadás, így új fagyi ízekkel készültek a nyárra: a gyümölcsös Pannon Pite és a csokis-mentás Menthol fagyi után, július 7-étől három további szereplő után elnevezett édesség is a menüre kerül. Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója elmondta, korábban nagy hagyománya volt annak, hogy kávézók és cukrászdák színészekről vagy előadásokról nevezték el édességeiket, ezt a hagyományt szeretnék újraéleszteni Veszprémben.

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Pannon Várszínház színészei, akik valóban világsztárnak tűntek az Óváros tér macskakövein jelmezbe öltözve, mint John Travolta, Olivia Newton-John, Judy Garland vagy Audrey Hepburn a közönség között autogramokat is osztogatott és közös képeket is készítettek a látogatókkal.

- Volt már olyan, hogy előadás után összefutottam nézőkkel, akik közös képet kértek, de ilyen szervezett módon még sosem találkozhattam a közönséggel. Ez egy nagyon jó visszajelzés, minden korosztályból érkeztek a közönségtalálkozóra, és igazán jól esett mindenki véleménye – mondta el Simonyai Lujza, Frufru, a darab egyik főszereplője.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Vándorfi László kérdésünkre elmondta, terveznek több hasonló megmozdulást is, és nem titkolt szándékuk, hogy a Rákóczi utcai udvarba, ahol a Pannon Várszínház jegypénztára és a Füge udvar is található életet leheljenek.

 

A Pannon Várszínház Hotel Menthol című darabjának előadása már a közönségtalálkozó napján is teltházas volt, a nézőknek pedig érdemes résen lenniük, hiszen legközelebb már csak augusztus 10-én láthatják Balatonfüreden az előadást. A közönségtalálkozón a darab szereplői közül Egyed Brigitta, Holczer Réka, Szél Noémi, Magashegyi Nóra, Soós Máté Bátor, Kárpáti Barbara és Simonyai Lujza várták az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában