Helyi kultúra

2021.12.27. 21:00

Angyalbérlet meglepetésként

Idén is három színházkedvelőnek ajándékozott Angyalbérletet a Veszprémi Petőfi Színház. Oberfrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser személyesen adta át azokat tulajdonosaiknak.

Rimányi Zita

Karácsonykor ezúttal is folytatta Angyalbérlet-kezdeményezését a színház. Veszprém lakosait kérte meg, hogy segítsenek megtalálni azokat a színházkedvelőket, akiknek feltöltő élményt tud ajándékozni, így szebbé téve ünnepüket. Három olyan hölgy vehette át a társulat karácsonyi meglepetését, akinek életében változás, nagy fordulat vagy váratlan kihívás következett be, akinek fontos és hasznos lesz a művészet gyógyító ereje. Őket szeretteik, barátaik méltónak tartottak az Angyalbérletre. Ferencziné Ticzli Tündének, Németh Piroskának és Szilágyiné Böbének vitték el a színház vezetői az ajándékokat. Elmondásuk szerint szívmelengető volt látni az örömteli, meglepett és meghatott arcokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában