Petőfi Szalon

2022.03.11. 17:00

Kapcsolatban a színházszeretőkkel

A Petőfi Szalon legutóbbi rendezvényén a Veszprémi Petőfi Színház életében új, különleges csoport mutatkozott be: a kreatív szakemberek feladatairól, együttműködéséről Virág Cintia Krisztina marketing- és sajtóreferens és Szabó Máté szervezési irodavezető beszélt.

Rimányi Zita

Kellerné Egresi Zsuzsanna, Virág Cintia Krisztina és Szabó Máté a Petőfi Szalon pódiumbeszélgetésén Fotó: Petőfi-színház

A beszélgetés vezetője, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser elárulta, hogy ötlete alapján született meg ez a részleg. Három részegységből áll: a titkárságból, a szervezésből és a marketingből. 

 

 

Szabó Máté arról beszélt, hogy az összeállított havi műsor alapján értékesítik az előadásokat a jegyeket. Így érvényesülnek a színészi, a színpadi, a műszaki munka érdekei és a nézők igényei. Fontosnak tartja a kapcsolatok ápolását, bővítését. Napról-napra egyre több színházszeretőhöz szeretnék eljuttatni üzeneteiket és igyekeznek információkhoz jutni tőlük, kíváncsiak véleményükre. Kiderült, hogy Máté több évig dolgozott értékesítésben és színpadon is, mint DJ, azaz lemezlovas, így az előadóművészet sem áll távol tőle. „Egy jegy mindfelett!” – ezt választotta jelmondatának, mert lényegesnek tartja, hogy minél több nézőnek tudják átadni a színház csodáját. 

 

 

Virág Cintia Krisztina többek közt a közösségi médiafelületekért, azok szövegezéséért és a sajtókommunikációért felel. Mottója: „A legcsodásabb 24 órás szolgálat”. Kollégáival együtt azért dolgozik, hogy több ötletből végül egy-egy kerek egész esemény születhessen meg. Úgy véli, a marketingeseknek könnyebb dolgunk van a szervezőknél a kreativitás kiélésekor, mert többnyire kézzel fogható, szemmel látható dolgokat hoznak létre. Közös csoportjuk egyik érdekessége, hogy minden tagja csak pár éve dolgozik a színháznál, mégis mind emberileg, mind a feladatvégzés során jól összekovácsolódott, egymást segítő szakemberekről beszélhetünk. Szavaik szerint jól működik a csapatmunka, az őszinteség, a kommunikáció, a lendület és a színházszeretet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában