Szülőföldem szép határa

2022.05.22. 18:19

Jól ismerik szülőföldjüket Tapolcán

A Wass Albert Könyvtár és Múzeum Gyermekkönyvtára Szülőföldem szép határa olvasópályázata véget ért, kihirdették az eredményeket.

Tóth B. Zsuzsa

Az olvasópályázat idén is megmozgatta a gyerekek fantáziáját, ezúttal a szülőföld került középpontba Fotó: könyvtár

 

 

 

Az első négy helyezett szinte minden kategóriában a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola tagintézményei tanulói közül került ki. A második osztályosok között a Kazinczy iskolába került az első és második díj Katona Zsófiához és Kurkó Enikőhöz. A harmadik a Batsányi iskolás Puskás Máté és a Bárdos tagintézményből Sohár Lili lett. Negyedik helyet szerzett a Bárdosból Bugyik Maja, valamint a kazinczys Körmendi Laura és Vizeli Dániel. A harmadik osztályosok között a legjobban a batsányis Kiss Csanád teljesített, második a bárdosos Sellyei Boldizsár, harmadik szintén a Bárdos iskolából Gmózer Zoé Sára, és a Batsányiból Tapasztó Anna, negyedik pedig a kazinczys Szabó Hanna és Kázsmér Mia. Az egy évvel idősebbek között a Bárdos iskolás Molnár Vivien érte el a legtöbb pontszámot, őt a Kazinczy iskolában tanuló Varga Sára és harmadik helyen a Batsányiból Németh Dzsesszika követte. Negyedik a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola diákja, Horváth Gréta Anna lett. A felső tagozaton tanulók közül a Bárdos iskolából Szabó Anna Mária teljesített legjobban, mögötte Pék Dóra került a második helyre, harmadik iskolatársa, Hegyi Dorka lett a Batsányiból, míg a negyedik helyezést a Kazinczy iskolás Móricz Virág Liza szerezte meg. A helyezettek közül az alsó tagozaton az első három féláron vehet részt a nyári táborban, a felsősök közül a dobogós helyezettek könyvutalványt kaptak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában