Essegvár

2022.05.03. 12:00

Kortárs táncelőadással indult az "Első Bándi Kortársművészeti Tavasz"

A SzeretFilm Stúdió Egyesület az „Első Bándi Kortársművészeti Tavasz” programsorozat nyitó rendezvényét szervezte meg április 30-án, az Essegvár szomszédságában lévő szabadtéri színpadnál.

Molnár Sándor

Ladnyánszki Márta táncművész, Varga Zsolt és Koroknai Zsolt zenészek kíséretében lépett színpadra

Forrás: Szervezők/Szucsák Márta

A programban az L1 Egyesület tagjai, Ladnyánszki Márta táncművész, Varga Zsolt és Koroknai Zsolt zenészek kíséretében lépett színpadra. A Köszönjük Magyarország programban sikeresen pályázó egyesülettel szoros kapcsolatot ápoló Túrós-Máté Kinga táncművész, a Kék Madár Táncműhely vezetője hívta meg a csoportot a Bándi Kortársművészeti Tavasz első rendezvényére, amely előtt a vendégek felléptek a veszprémi Kossuth utcán is. 

A jól sikerült előadás után a nézők beszélgethettek a művészekkel
Forrás: Szervezők/Szucsák Márta

A jól sikerült bándi előadás után a nézők beszélgethettek a művészekkel is, mert a szervezők célja az, hogy testközelbe hozzák a kortárs művészetet. Ezt a folyamatosan változó, a mindennapok történéseire reflektáló, érdekes közeget szeretnék jobban megismertetni az emberekkel.  A SzeretFilm Egyesület azt tervezi, hogy a sorozat keretében más, kortárs tánc-, zene-, illetve képzőművészeket is meghív majd Bándra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában