Négylábú szeretetbombák

2022.11.17. 11:30

Angyalok pórázon: könyvbemutatót tartottak Balatonfüreden

Bemutatta Angyalok pórázon című könyvét Eszterhai Katalin Kozma Pál-díjas, Kanadában élő író, újságíró, szerkesztő, televíziós producer Balatonfüreden, az Anna Grand hotel dísztermében a közelmúltban. A szerző saját kutyás élményeit írta le az érdekes könyvben.

Kovács Erika

Elhangzott, az Angyalok pórázon valójában egy kutyanapló embereknek, melyből kiderül, csodálatos, mit művelhet egy kutya az emberi lélekkel. Mert van úgy, hogy éppen egy kutya jelenlétére van a legnagyobb szükségünk, hogy nagyon boldogok legyünk. Ahogy a szerző kutyái mesélnek a könyvben olyan, mintha lelkünk mélyén egy különleges hangszer szólna, melyben ott van egyebek mellett a hozzánk simulás, a határtalan szeretet. Egy négylábú így fogalmaz a könyvben: ,,én az istenek találmánya vagyok. Mindent megértek, amit mondatok, és szeretnék is a ti nyelveteken társalogni, de én a szememmel és a szívemmel beszélek. Szavak nélkül többet mondok, mint amit sok ember elmond egymásnak. Megbízható barát is vagyok, és számomra természetes a megingathatatlan hűség”. Eszterhai Katalin beszélt arról is, hogy a könyv azoknak szól, akik hisznek a szeretet erejében és nem félnek elajándékozni a szívüket imádott házi kedvenceiknek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában