Helyi kultúra

2022.12.23. 21:00

Színházi kívánságláda

A Veszprémi Petőfi Színház idén hagyományteremtő kezdeményezés keretében a színházi kívánságokat teljesítő postaláda szerencsés kihúzottjait is meglepte karácsony alkalmából.

Rimányi Zita

Ahogy minden évben, idén is meghirdette az intézmény Angyalbérlet kezdeményezését, melyre a veszprémi lakosok küldhettek be színházkedvelőket, akik közül kihúzták a szerencséseket. Örömmel látta a társulat a mindennap tömegével beérkező e-maileket, így a szokásoktól eltérően nem három, hanem öt szerencsés neve került kihúzásra, mindegyikük egy ötalkalmas, szabadon felhasználható Angyalbérletet kapott ajándékként. A megajándékozottak hatalmas örömmel vették át a bérleteket Oberfrank Pál igazgatótól és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzsertől. Személyesen juttatták el nekik az ajándékokat. 
Karácsony alkalmából idén egy postaládát helyeztek ki a színházban a karácsonyfa alá, melybe bárki elhelyezhette színházi kívánságait. Ahogy ígérte a színház, a bedobott levelek közül egy gyermek és egy felnőtt kívánságát teljesítették. Kellerné Egresi Zsuzsanna, a Veszprémi Petőfi Színház Jézuskájának ötletgazdája adta át a szerencséseknek a vágyott meglepetést. Boldogságot tükröztek az arcok, amikor átnyújtotta a várva várt színházi lufikat és a kulisszajárásra lehetőséget biztosító papírt tartalmazó borítékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában