Vígjátékok áradata

2023.03.10. 12:30

Ismét Tavaszi Fesztivál a Pannon Várszínházban

Márciusban három előadással rendezi meg a Tavaszi Fesztivált a Pannon Várszínház Veszprémben, kifejezetten a nevetésé lesz a főszerep.

HV

Jól ismert és szeretett darabokkal várják a Tavaszi Fesztivál iránt érdeklődőket a Pannon Várszínházban március 10-én, 12-én és 24-én. A színház legkedvesebb vígjátékaival színesíti meg a tavasz első hónapját, így márciusban rögtön három darabot is megnézhetünk újra a nevetés jegyében.  

PRIMADONNÁK | Március 10., 19 óra

A világhírű vígjátékszerző ezúttal rendkívül értékes alapanyaghoz nyúl: Shakespeare: Vízkereszt vagy amit akartok című vígjátékának konfliktusrendszere elevenedik meg két fiatal színész, két műkedvelő lány és környezetük érvényesülési szándékában, egyébként is bonyolult viszonyaiban. A rendkívül szórakoztató alaphelyzetet professzionális írói munka és nagyszerű szereplehetőségek teszik vonzóvá, színházunk fiatal társulata számára. Mindamellett igazi színházi reklámja Shakespeare halhatatlan művének.

BOEING, BOEING – Leszállás Párizsban | Március 12., 17 óra

A nőcsábász építész három légikisasszony szeretője a menetrendi zavarok miatt egyszerre jelenik meg lakásán, ráadásul betoppan kétbalkezes régi iskolatársa is. A nappaliból 6 ajtó nyílik: a különböző szobák közötti fergeteges helycserék, hirtelen támadó és összedőlő haditervek, hallucinációkat okozó mérgezett konyak, véletlen személycserék fokozzák a feszültséget, teszik egyre kilátástalanabbá a helyzetet. A megoldást természetesen a leggyengébb láncszem, a kétbalkezes barát és a rutinos házvezetőnő jelenti.

KÖLCSÖNLAKÁS | Március 24., 19 óra

Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Johannáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres gyermekkönyv-kiadók, irodájuk a földszinten található. Henry nagy nőcsábász. Amíg Philip a feleségével vendégségbe készül, addig Henry egy hölgyismerősével randizna társa lakásában. Nem tudja, hogy felesége is ezt tervezi újdonsült lovagjával. És van, amiről egyikük sem tud: a felújításon dolgozó belsőépítész is épp szerelmi légyottra hívta a szobalányt. A teljes káosz közepébe érkezik meg váratlanul a meglehetősen prűd hölgy hírében álló híres mesekönyvíró, akire a kiadó már régóta fente a fogát…

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában