VEOL Podcast

2023.04.07. 11:30

2023 a Pannon Egyetem éve: mi a helyzet az egyetemi bulikkal? - Csillag Zsolttal beszélgettünk - Csemegepult 9. rész

Túl vagyunk a Fesztiválszakosok Csatáján, hamarosan érkezik a jubileumi Veszprémi Egyetemi Napok, és az EFOTT házigazda szerepét is elnyerte a Pannon Egyetem. A Csemegepult eheti adásában Csillag Zsolttal, az egyetem kancellárjával beszélgettünk múltról és jövőről, és természetesen az egyetemi bulikról.

Horváth Virág

Fotó: Pesthy Márton

Ritkán állnak annyira "együtt a csillagok", ahogy a Pannon Egyetemnél az idei évben. Csillag Zsolttal, az egyetem kancellárjával a 2023-as évről, a hallgatói és oktatói attitűdökről is beszélgettünk, valamint az idei év kivételes gazdagságáról. Nemcsak oktatói és kutatói rangsorokon, de mostmár a szórakozási rangsorokon is előkelő helyet szerzett volna magának az egyetem, ha lenne ilyen felmérés. 

De előkerül a nosztalgia is, hiszen Csillag Zsolt is az egyetem volt hallgatója és kollégista is volt: még vicces VEN történeteket is mesélt podcastünkben. Érdemes minket hallgatni!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában