Helyi kultúra

2023.04.11. 19:00

Színházi fesztivál második napja

A VI. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválján a második napon, április 21-én a fiatalokat is érintő online zaklatás témájával, érdekes szakmai beszélgetéssel, lengyel társulat tánc nyelvén elmondott, az emberekben az elfogadást erősítő előadásával és egy budapesti sikerdarabbal várja a közönséget a Veszprémi Petőfi Színház.

Rimányi Zita

A Karaván Színház és Művészeti Alapítvány I’m online című előadása mutatja be a mai kor sajátosságait, az iskolai bántalmazást, az internetes zaklatást 16 órától. Színház és dadogás címmel kezdődik szakmai beszélgetés 17.30-kor. Őze Áron Jászai Mari-díjas művész és Keller Márton gyakorlatos színész vall problémáiról, arról, ahogy azokkal megbirkóztak. A Lublini Színházterápia Alapítvány Krumpliopera című előadása 19 órakor kezdődik. A kihívással élő művészek a hiphop tánc műfajjal közvetítik mindennapjaink kritikáját. A nagybőgő című monodráma 21 órától nézhető meg. Egy nagybőgős fejébe, érzelmeibe, gondolataiba bújhatunk bele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában