Bőséges a kínálat

2023.05.11. 07:00

Színes májusi programok Sümegen

Májusban is színes rendezvényekkel, közösségi programokkal, meglepetésekkel készül a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház - tájékoztatta lapunkat Oszkai Réka intézményvezető.

Szijártó János

Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntötték az óvodások megható verses-dalos összeállítással

Forrás: szervezők

- A városi anyák napja után kezdődött el a közösségek hete Sümegen, melynek részeként a Hat hét című filmet vetítettük le jelentős érdeklődés mellett. A közösségek hetén beszámoltunk a sümegi értéktárról, de szó esett a megyei értékekről is és települési arcképcsarnokunkat is bemutattuk. Május 14-én a Záray-Vámosi emlékestre várjuk a sümegi közönséget. A legendás énekes házaspár bájos humorral és slágerekkel fűszerezett élettörténete elevenedik meg az egyórás műsorban Dominek Anna és Horváth Andor színművészek tolmácsolásában - mondta Oszkai Réka.
A folytatásban május 16-án 11 órától Turek Miklós versszínházi monodrámája szerepel a programban az ismeretlen Petőfiről és költészetéről a sümegi diákoknak a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával. Május 19-én pénteken 19 órától Liptai Claudia önálló estje, május 25-én délelőtt pedig a Mit csinál egy marketinges? címmel Szabó Hedvig, az Uniomedia ügynökség stratégája mesél munkájáról gimnazistáknak a Városi Könyvtár emeleti olvasótermében. Ezen a napon 17.30-kor Juss a házasság magasabb szintjére! címmel Hámori Attila 3 gyerekes családapa, 4 unokás nagypapa előadása várja az érdeklődőket. Május utolsó vasárnapján, 28-án 15 órától a kezdődnek a városi gyermeknap programjai.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában