Tánc

2023.06.13. 10:37

Együtt élték át a varázslatot

A FootNotes Dance Company évadzáró előadása a veszprémi Hangvilla színpadán, ahol négytől, húsz éves korig mutatták be a táncosok a tudásukat.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton

Torma-Böhm Nóra, a veszprémi FootNotes Dance Company táncegyüttes egyik alapító-vezetője, koreográfusa a VEOL-nak elmondta, hónapokon át készültek a gálára, de megérte, hiszen sok-sok mosolyt látott az arcokon, méltóképpen zárták le az idei évadot. 

- A FootNotes Dance Company Cirkuszában - ugyanis most ez a világ volt fókuszban - egy kétfelvonásos darabban, 35 számot láthatott a jókedvű szuper közönség - mondta Torma-Böhm Nóra. - Bohócok, akrobaták, show, tánc és közel 100 lelkes gyermek, akik szívüket és lelküket beletették a munkába, csakúgy, mint a tanárok, a koreográfusok. Együtt éltük át a varázslatot a Hangvillában.

Elhangzott, össze voltak kötve a koreográfiák, egyik úgymond a másikból indult. Kiderült, a tanárok egy-egy cirkuszi karaktert jelenítettek meg, Nóra például porondmester volt. az alapító-vezető ezuton is megköszönte a tanárok, Bozsoki Luca, Eleven Kitti, Iker Bianka, Kiss Benjámin, Kuti Luca, Mitsch Baranyai Erika munkáját. A következő hónapban pedig már nyári táborban gyakorolnak a FootNotes-osok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában