Lesencefalu

2023.07.02. 16:40

Családi nap változatos programkínálattal

Játékos, szórakoztató programokkal, főzőversennyel, színpadi programokkal várták az érdeklődőket a szombati családi napon Lesencefaluban.

Szijártó János

Egész napos könnyed szórakozás várta Lesencefaluban az érdeklődőket szombaton a focipályán Fotó: Szijártó János

A szép zöldövezetben lévő focipályán már délelőtt megkezdődtek a főzőverseny előkészületei, majd a kora délutáni megnyitó után kezdődtek a programok, amelyek mellett az ételek és italok is a résztvevők rendelkezésére álltak korlátlan mennyiségben. A kínálatban volt erőpróba Villányi Szabolccsal, majd a Batsányi Táncegyüttes műsora, az Al-Ahram Tánccsoport, és a Batsányi Népdalkör szórakoztatta a közönséget. Sokan voltak kíváncsiak a Yesterday zenekar kora esti koncertjére, ahogy a napot záró tűzshow-ra is. A mindvégig vidám családi napon a színpadi programok mellett számos egyéb érdekességről gondoskodtak a szervezők, a résztvevők láthattak gólyalábas bemutatót, rendeztek aszfaltrajz versenyt, kötélhúzást, 7-es rúgó versenyt és még sok más izgalmas, érdekes eseményt ezen a szép, Lesencefaluban esőmentes nyári napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában