Helyi kultúra

2023.09.16. 17:00

Közönségtalálkozó az Anconai szerelmesek szereplőivel

Rimányi Zita

A Veszprémi Petőfi Színház a 2023-24-es évadában új kezdeményezést vezet be: minden bemutató előtt közönségtalálkozóra várja a nézőket, a művészekkel, a közreműködőkkel beszélgethetnek és megismerhetik az alkotás folyamatát, a kulisszatitkokat. A Petőfi NézőPontban az Anconai szerelmesek című előadás közönségtalálkozóját szeptember 21-én 17 órától tartják meg. Az érdeklődők beszélgethetnek az előadás rendezőjével, Forgács Péter Jászai Mari-díjas művésszel és az előadás számos szereplőjével: Módri Györgyivel, Szederjesi Teodórával, Hirschl Laurával, Taba Dorottya Luciával, Keresztes Gáborral, Keller Mártonnal és Vaszkó Bencével. A beszélgetés vezetője: Kellerné Egresi Zsuzsanna kreatív menedzser-igazgatóhelyettes.
A délután során nemcsak a kulisszák mögé, az alkotás folyamatába enged betekintést az előadás gárdája, hanem számos meglepetéssel, egy-két ízelítő dallal is készül, sőt még dedikálásra és közös képek készítésére is lesz lehetőség.
Az Anconai szerelmesek zenés komédia, amit szeptember 29-én mutatnak be, humorral és szerelemmel tölti meg a lelket. Az olasz gyökerekkel rendelkező Taba Dorottya Lucia, Don Tomao Nicomaco leányát, Luciát alakítja, míg színpadi párja Keller Márton lesz, a vándormuzsikus, Luigi del Soro bőrébe bújva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában