Helyi kultúra

2023.10.13. 09:00

Ajkai programajánló

Tóth B. Zsuzsa

50 éves a kórus

Október 13-án 17 órakor a Padragi Bányász Férfikórus 50 éves jubileumi koncertje lesz a Padragkúti Művelődési Házban. 14-én 17 órakor a kórus a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében is koncertet ad.  

Vásári forgatag 

Október 15-én 10 órától 14 óráig Bányakerti Vásári Forgatag lesz a padragkúti bányakertben. 

Sulibörze az Agórán 

Október 17-én Sulibörze lesz a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár művelődési központ aulájában és az Agórán. 

Kerekítő mondókázó 

A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtárban október 19-én 9.45-kor Kerekítő Mondókázó baba-mama foglalkozás lesz, 10.30-tól Kerekítő Manó Torna.  

Újra nyit az Ajka Tárlat 

A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében október 20-án 17 órakor nyit az Ajka Tárlat 2023. Országos Képző- és Iparművészeti Kiállítás. Köszöntőt mond és a tárlatot megnyitja: Schwartz Béla, Ajka város polgármestere. A zsűri nevében szakmai értékelést tart: Sinkó István zsűritag, a Magyar Festők Társasága elnöke. Zongorán közreműködik: Nyári László. A tárlat megtekinthető november 10-ig. 

Tök jó pályázat 

A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár „Tök jó!”  címmel pályázatot hirdet általános iskolák alsó tagozatosai, illetve óvodai nagycsoportosok részére. Különböző anyagból (papír, bőr, textil, termés stb.), technikával készülhetnek a pályamunkák, azokat legkésőbb október 16-ig várják a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár Információs Központjába. A legkreatívabb készítőket megajándékozzák október 19-én 14 órakor a Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtárban, ahol egyben kiállítás is nyílik a pályamunkákból. A kiállítás megtekinthető lesz október 26-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában