La Comédie Bistro

2023.11.06. 11:30

Kubai hangulatban: világprodukciót mutattak be Balatonfűzfőn (képgaléria, videó)

La Comédie Bistro címmel a világ több országából érkező művészek, köztük artisták, táncművészek parádés kubai hangulatot teremtettek világszínvonalú előadásukkal Balatonfűzfőn, a Vágfalvi Ottó Művelődési Ház, Könyvtár és Turisztikai Központban az elmúlt hétvégén.

Kovács Erika

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az egyedi és lenyűgöző előadást, mellyel járják a világot, Perecsényi Patrik és Matos Lénárd balatonfűzfői származású artistaművész hozta el a városba. A művészek a világ több országából érkező fiatal művészbarátaikkal, ismerőseikkel parádés előadással rukkoltak ki az intézmény zsúfolásig megtelt színháztermében, melyet trópusi hangulatba öltöztettek a szervezők. 

Szanyi Szilvia polgármester, Perecsényi Patrik (balról) és társa, Jesus Domenico Cavassa spanyol artistaművész
Fotó: Kovács Erika/Napló

A hangulatot fokozta, hogy a vendégeknek kubai ételeket kínáltak, az előtérben pedig kubai koktélokat kevertek, melyekből alkoholmenteset is kínáltak az embereknek, akik rendkívül színvonalas, vérpezsdítő előadáson tekinthettek be a trópusi ország kultúrájába, hangulatába. Fellépett mások mellett a Gancho Production, melyet a balatonfűzfői Perecsényi Patrik és társa, Jesus Domenico Cavassa spanyol artistaművész képviselt.    

– Büszkeséggel tölt el, hogy Balatonfűzfő újra egy egyedi, színvonalas programnak adott helyet, a színházteremben izgalmas kubai és varietéhangulatú előadást lehetett megtekinteni. A show minden várakozásunkat felülmúlta, és az este végére a kubai ételek, italok és tánc hatására az egész közönség kubai szenvedélyben és zenében úszott. Az előadás megerősítette, hogy a művészetekben rejlik az emberi lélek igazi ereje, és képesek vagyunk megosztani és megünnepelni a különböző kultúrák gazdagságát és sokszínűségét – mondta Szanyi Szilvia polgármester. 

Az előadást a Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület és a Vágfalvi Ottó Művelődési Ház, Könyvtár és Turisztikai Központ támogatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában