Mikulás-ház a Kabócában

2023.12.01. 12:00

A nagyszakállú pizsamája is látható Veszprémben

Ebben az évben Veszprémet és a Kabóca Bábszínházat választotta éjszakai nyughelyéül a Mikulás.

Juhász-Léhi István

A Kabóca a családoknak bejelentkezés nélkül ajánlja fel azt a lehetőséget, hogy menjenek el a játszóházba

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A Mikulás-ház december 2. és 23. között hétfő kivételével hétköznap és hétvégén tart nyitva a Kabóca Bábszínházban. Megtudtuk, tárlatvezetésen lehet megtekinteni a Mikulás pizsamáját, ágyát, fotót a feleségéről, és a kedvenc rénszarvasáról. Meg lehet kóstolni a kedvenc kekszét, a kedvenc teáját, de a kedvenc szaloncukrát is. Kiderítettük, a zseléset szereti a nagy szakállú. Azok a gyerekek, akik a Kabóca Babszínház vendégei lesznek ebben az időszakban, a színház műhelye által készített egyedi fajátékok összeszerelésével segíthetnek a Mikulásnak. Ezeket a fajátékokat repülővé, kisautóvá egyaránt össze lehet szerelni. 

Csoportokat is várnak, óvodásokat és kisiskolásokat. Kiderült, eddig több mint ezer gyerek regisztrált már a Mikulás-ház programra. A Kabóca a családoknak bejelentkezés nélkül ajánlja fel azt a lehetőséget, hogy menjenek el a játszóházba és tekintsék meg a Mikulás-házat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában