Ünnepi hangolódás

2023.12.14. 19:00

Meghitt karácsonyi ünnepséget szerveztek a balatonfüredi lakótelepen

Napközben a Balaton-parti város lakótelepén lévő fákat díszítették fel a gyerekek, este pedig egy ajándékba kapott és szintén feldíszített, gyönyörű karácsonyfánál meghitt ünnepségen, majd szeretetvendégségen vehettek részt kicsik és nagyok a minap.

Kovács Erika

Pálffy Károlyné, Gáspár Ákos és Rojtos Norbert önkormányzati képviselő, szervezők (középen) a lakótelep több lakójával együtt ünnepelt

Fotó: Kovács Erika

A gyermekek természetesen nem távoztak üres kézzel, ugyanis a lakótelepi karácsony támogatói, köztük civilek és cégek jóvoltából ajándékcsomagot állítottak össze a szervezők, akik Balatonfüred lakótelepének önkormányzati képviselői: Pálffy Károlyné, Gáspár Ákos és Rojtos Norbert. A karácsonyi fények mellett kitűnő hangulatot teremtettek a közreműködők, az Eötvös Loránd Általános Iskola diákjai, a Kék Balaton Népdalkör, Nagy Lászlóné, aki egy szép karácsonyi verset mondott, Horváth Zsolt verklis pedig szintén az alkalomhoz illő dallamokat játszott. Mindeközben egy ház falára régi karácsonyi képeslakokat vetítettek ki. 

A karácsonyi ünnepség iránt nagyon sokan érdeklődtek Balatonfüreden, érkeztek családok, köztük sok kisgyerekes, sokan elhozták négylábú kedvenceiket. Az emberek arról beszéltek, hogy minden évben nagyon várják ezt a napot, mely mindig nagyon szép. Ekkor ugyanis együtt lehetnek, beszélgetnek, illetve készülődhetnek az ünnepre.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában