Zenés műsorok

2024.01.18. 16:54

Ahol tudják, hogy kell mulatni: farsangi programok a Veszprémi Petőfi Színházban

Megrendezi az első Petőfi SzínBált az idei farsangi szezonban a Veszprémi Petőfi Színház és február elején megtartja a „Farsang nélkül mit érek én...” című zenés estet, jelmezversennyel, fánkkínálással.

Rimányi Zita

A Veszprémi Petőfi Színház művészei mindig gondoskodnak a felhőtlen hangulatról

Fotó: Rimányi Zita/Napló

A veszprémi farsangi szezon kiemelkedő programja lesz idén a január 27-én, 19 órakor kezdődő, a Veszprémi Petőfi Színház által hagyományteremtő céllal életre hívott, első Petőfi SzínBál. Ínycsiklandó menüsorral (farsangi csülök, roppanós zöldségek, különleges krémes fánk, gyöngyöző pezsgő), zenés színházi műsorblokkokkal, báli tánctanulási lehetőséggel és táncversennyel, tombolával, játékokkal és hajnalig tartó mulatsággal várják az érdeklődőket.

Szintén igazi farsangi mulatsággal, a legismertebb magyar slágerekkel, fergeteges hangulattal, közös énekre és táncra hívó előadással szórakoztatja a közönséget február 2-án 19 órától a „Farsang nélkül mit érek én...” című zenés est keretében a társulat. Jelmezversenyt is tartanak és az előadás szünetében az elmaradhatatlan farsangi fánkkal vendégelik meg a nézőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában