Beszéljünk róla!

2024.01.18. 17:00

Ajánlatok a Veszprém Tv műsoraiból

Január 22-én, hétfőn új adással jelentkezik a Veszprém Televízió közéleti magazinműsora, a Beszéljünk róla!

Veol.hu

Forrás: Pexels.com

Húsz éve, 2003. szeptember elsején kezdődött el az oktató- és kutatómunka a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán. A felsőoktatási intézmény ünnepség keretében emlékezett meg az évfordulóról, ahol köszönetet mondtak az előkészítésben és a megalapításban résztvevőknek, valamint azoknak, akik az elmúlt két évtizedben segítették a fejlődést. A karon jelenleg három városban öt alap-, három mester- és három felsőfokú szakképzési szakon több mint 1100-an tanulnak. Szintén két évtizedes tevékenységet tudhat maga mögött a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara is. A karok jövőjéről és terveiről is beszámol majd a műsorban Süle Zoltán, a műszaki informatikai kar, valamint Fehérvölgyi Beáta, a gazdaságtudományi kar dékánja.

Két ütemben, EKF-támogatás bevonásával építette ki a VKSZ Zrt. az elmúlt évben azt a 47 darab, telítettségfigyelésre alkalmas kamerából, valamint a hozzá kapcsolódó tábla- és informatikai háttérből álló rendszert, amely azóta is nagyban segíti a szabad parkolóhelyek elérését a városban. A közéleti magazin vendége lesz a társaság vezérigazgatója, Temesvári Balázs, aki az elmúlt év értékelése mellett tájékoztatja majd a nézőket a VKSZ Zrt. legfontosabb projektjeiről, beruházásairól, valamint beszámol arról is, cégük hogyan segítette az EKF-programév sikeres lebonyolítását, hiszen a közterületek kihasználtságának és igénybevételének növekedése jelentős többletfeladatot rótt a munkatársakra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában