Petőfi Szalon

2024.01.20. 17:00

Operettgálák zenészeit kérdezhetik a Veszprémi Petőfi Színház pódiumbeszélgetésén

A Veszprémi Petőfi Színházban február 22-én 17 órakor egy a nézők számára látható szakmával, a színházi zenészekével folytatódik a Petőfi Szalon beszélgetéssorozata.

Rimányi Zita

A Petőfi Szalon küldetése, hogy a színház számára nélkülözhetetlen és a nézők számára láthatatlan dolgozókat elővarázsolja a kulisszák világából. Február végén olyan színházi szakma rejtelmeibe kalauzolják el a nézőket, amely a nézők számára látható ugyan, minden operettelőadás fő mozgatórugója, mégis keveset tudnak művelőinek munkájáról, művészeti hozzáállásáról az emberek.

A Veszprémi Petőfi Színház operettgáláinak, számos operettelőadásának és az operettfesztiválok állandó közreműködője Horváth Elemér Emi hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész. Ők és a szalonbeszélgetés ötlet- és házigazdája vezeti be az érdeklődőket a zenészek különleges és gyönyörű színházi szakmájába. A zenészek – szokásukhoz híven – egy kis meglepetéssel is készülnek. A résztvevők is feltehetik majd nekik kérdéseiket. Zeneszóval töltődhetünk fel a februári Petőfi Szalonban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában