Borban az igazság, borban a vigasz

2024.01.16. 17:23

Telt házas Petőfi 200-előadás Aszófőn

A Petőfi 200-emlékév alkalmából tavaly bemutatott Borban az igazság, borban a vigasz című zenés közösségi előadást a nagy érdeklődésre való tekintettel a múlt hét végén újra műsorára tűzte a Dallamvilág Zenés Színpad Társulata az aszófői kultúrházban. A faluközösség részvételével egy sikeres, telt házas produkciónak tapsolhatott a közönség.

Jákói Bernadett

Nagy sikert hozott a Petőfi 200-emlékév alkalmából készült zenés összeállítás

Fotó: Jákói Bernadett

Nagy Annamária közművelődési programszervező és könyvtáros a helyiekkel és a fiatal családokkal varázsolta tavaly színpadra a kurta kocsma hangulatát megidéző színpadi produkciót. – Mi a siker titka? – kérdeztük Nagy Annamáriát. – A szereplők Aszófő lelkes polgárai, a helyi Családbarát Közösség és a Dallamvilág Zenés Színpad Társulatának tagjai voltak, a legkisebbektől, a legidősebbekig. S legfőképpen az összetartozás érzése, ami hídként köti össze a generációkat az elmúlt időszakban oly gyorsan öregedő településen. A gyerekek lelkesedése, a családok támogatása erőt ad ahhoz, hogy a zenés darabjainkat, programjainkat megvalósítsuk. Reméljük, a jövőben még népesebb közönség is élvezheti az előadásainkat – sorolta a közművelődési szakember a siker összetevőit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában