Mesterségem címere

2024.03.09. 07:00

Népszerű a tapolcai könyvtár olvasópályázata

A Wass Albert Könyvtár és Múzeum gyermekkönyvtári részlege idén is nagy sikerrel hirdette meg az olvasópályázatot, amelynek díjait a napokban adták át.

Tóth B. Zsuzsa

A hagyományos pályázatot ezúttal közel 100 diák töltötte ki, 31 másodikos, 27 harmadikos, 20 negyedikes és ugyanennyi felső tagozatos tanuló felelt a feladatlap kérdéseire. A feladvány idén a Mesterségem címere címet kapta, a téma pedig a múlt, a jelen és a jövő mesterségei volt. A díjkiosztón Décsey Sándor igazgató gratulált minden résztvevőnek, és átadta a jutalmakat, okleveleket. 

Kiosztották az olvasópályázatot sikerrel kitöltők díjait
Fotó: könyvtár

A legjobban a második osztályosok között Török Vanda töltötte ki a feladatlapot, Hertelendy Kolos második lett, Sipos Gréta harmadik. A harmadik osztályos indulók közül Emődi Emma volt a legügyesebb, maga mögött hagyva Dér Csengét és a harmadik helyezett Szőcs Csongort. A negyedik osztályosok között az első helyezett Puskás Máté lett, megosztott második helyet szerzett Fodor Johanna és Katona Zsófia, a harmadik helyre Vajai Lili került. A felső tagozatos diákok között Horváth Gréta remekelt, a  második helyet Gmózer Zoé Dóra szerezte meg, míg a harmadikat Németh Sára Anna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában