Vendégül látták a művészt

2024.04.22. 14:00

Koltai Róberttel találkozhattak a badacsonytomajiak

Újabb sikeres színházi estnek adott otthont a badacsonytomaji Egry József Művelődési Ház, ahol ezúttal Koltai Róbert volt a meghívott vendég.

Szijártó János

A Badacsonytomaj Kulturális Intézménye által szervezett programban a Jászai-díjas érdemes-művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja több mint másfél órában, dalban, versben és prózában mesélt  életéről, az elmúlt évtizedek sikereiről, emlékezetes eseményeiről. A szervezők Koltai Róbert feleségét, Gaál Ildikó rendezőt is vendégül látták, aki ezúttal kérdezőként, beszélgető partnerként vett részt az esten, ami egyben könyvbemutató is volt. A házaspár immár négy közös könyve, a Sose halok meg?, Az én kabarém, a Végszót adok, veszek és a Koltai80 Filmeskönyv kellő alapot adott a színes beszámolóknak, történeteknek. A házigazdák nevében Krisztin N. László polgármester  köszöntötte a művészházaspárt, az előadás után pedig még kötetlen beszélgetésre, dedikálásra is lehetőség nyílt. 

A házigazdák nevében Krisztin N. László, badacsonytomaji polgármester köszöntötte a művészházaspárt
A házigazdák nevében Krisztin N. László, badacsonytomaji polgármester köszöntötte a művészházaspárt
Forrás: Szervezők

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában