foci

2017.11.25. 15:56

VLS Veszprém: fiaskó a szezonzárón is!

Veszprém Kieső helyen zárja az őszt a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban.

Bény-Virág Rita

 

VLS Veszprém-Tarr Andráshida SC

 

1:3 (1:1)

Veszprém. Jv.: Bana G. VLS Veszprém: Mikler – Felber (Reizinger), Bene, Szabó B., Irmes (Polareczki), Gunther, Gulyás, Miskei (Kocsis), Boromisza, Hoffer, Dobsa. Edző: Orbán Tamás.

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Horváth T. (Varga M.), Tóth L. (Ferencz), Simonfalvi, Szegleti, Balla (Takács), Marsai, Major, Kovács L., Nagy Z., Vittman Á. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Szabó B., ill. Vittman Á., Tóth L., Szegleti.

Az őszi szezonzárón támadólag lépett fel a tartalékos Veszprém, az Andráshida inkább kontrákra rendezkedett be. Az első lehetőség mégis a vendégek előtt adódott, a 29. percben az andráshidai szöglet után nem szabadítottak fel a veszprémi védők Szegleti pedig a kipattanót a veszprémi kapuba vágta, 0:1. A 35. percben egyenlített a VLS: Szabó Bence szép egyéni akciót követően elhúzott a védője mellett, majd kilőtte a felső sarkot, 1:1.

A második félidő az óriási ködben vendég találattal indult, az 53. percben a veszprémi kapu előtt pattogott a labda, az Andráshida támadói előbb eszméltek, és Tóth a kapuba lőtt, 1:2.

A 87. percben Gunther és Dobsa nem értették meg egymást, a tétovázó védők között Vittman a kapus mellett talált a hálóba, 1:3.

Orbán Tamás: – Ez a keret sajnos ennél többre nem képes. Meg kell erősítenünk az állományt, ha benn akarunk maradni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!