teremfoci

2018.01.11. 15:50

Velvet-kupa: izzott a levegő a sportcsarnokban

Az elődöntőkben és a fináléban is büntetők döntöttek a IV. Velvet-kupa teremlabdarúgó-tornán a közelmúltban.

Horváth Gábor

A Magyarpolány SE nyerte el a kupát Fotó: Galler Roland

Rendkívül izgalmasan alakult az idei Velvet-kupa Ajkán. A hagyományos, pénzdíjas teremlabdarúgó-viadalon tizenkét csapat mérte össze tudását. A csoportkör után nyolc együttes készülhetett a középdöntőre. A mérkőzések rendkívül izgalmasan alakultak, de a java még hátravolt.

A Magyarpolány SE nyerte el a kupát Fotó: Galler Roland

A legjobb négy között a nézők két helyi csapatnak is szurkolhattak, szinte izzott a levegő a sportcsarnokban, iszonyatosan szoros csatákat vívtak a felek. Az elődöntő mindkét találkozója büntetőkkel dőlt el, a Magyarpolány SE és a Bakony FC jutott a fináléba.

A döntőben nem esett gól, így itt is jöhettek a mindent eldöntő hétméteresek, amelyben a magyarpolányiak teljesítettek jobban.

A torna legjobb kapusának Kócsár Lászlót (Magyarpolány SE) választották, a gól-király csapattársa, Horváth László lett. A legjobb játékos díját Czár Tibor (Almdudler) vehette át, a legjobb védő kitüntetést pedig Cserna Róbert (Bakony FC) érdemelte ki. Rajtuk kívül Cziráki Tamás (Bakony FC) és Hauser Tibor (Mágusok) került be a torna álomcsapatába.

Eredmények, elődöntők: Magyarpolány-Mágusok 1:1, büntetőkkel: 3:1. Bakony FC- Almdudler 1:1, büntetőkkel: 3:2. A döntőben: Magyarpolány-Bakony FC 0:0, büntetőkkel: 3:1. A 3. helyért: Almdudler-Mágusok 2:1. A IV. Velvet-kupa végeredménye: 1. Magyarpolány SE, 2. Bakony FC, 3. Almdudler, 4. Mágusok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!