kosárlabda nb I/B

2018.01.19. 19:38

Veszprémből Pápára igazolt Ryan Cook

Komoly erősítést jelent a kiesés ellen küzdő Motax KC Pápa NB I/B-s kosárlabdacsapat számára, hogy sikerült leigazolnia a Veszprémből január elején távozott amerikai légióst, Ryan Cookot.

B. Virág Rita

- Igazán örülök, hogy sikerült leszerződtetnünk, hasznos játékosa lehet majd a csapatunknak – kezdte Molnár István, a pápaiak szakvezetője. – Ugyan még csak egy edzésen vett részt, s igen nehéz ilyen rövid idő alatt beépíteni a csapatba, de nemsokára lesz egy kis szünet a sorozatban, és akkor az ő mentalitásával, hozzáállásával könnyedén megtanulja, amit kell – nyilatkozta Molnár István.

A pápaiak (fehérben) nehéz helyzetből várják a vasárnap délutáni találkozót Fotó: Penovác Károly

A kiesés ellen menekülő Motax Pápa vasárnap 15 órakor annak az Alba Fehérvárnak lesz a vendége, amely az utolsó helyet foglalja el a zöld csoportban.

- Fontos lenne a győzelem, de senki ne higgye, hogy biztosra mehetünk a sereghajtó ellen. Több olyan játékos is a csapat tagja, amely az A csoportos Fehérvár keretébe tartozik, és több mérkőzésen már szerephez is jutott. Ráadásul a héten mindhárom fiatal játékosunk betegeskedett, nem tudom, vállalni tudják-e a szereplést. Ez a helyzet most bizonytalanná tesz minket, de bízom benne, hogy vasárnapig rendbe jönnek, és pályára tudnak majd lépni – fogalmazott Molnár István a találkozó előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!