NB III

2018.03.16. 21:05

Kényszerhelyzetben van a VLS Veszprém

Győzelmi kényszerben vág neki a Gyirmót II elleni találkozónak a Veszprém. A labdarúgó NB III-as bajnokság tavaszi szezonjában először játszik hazai pályán a VLS.

Bényi Kálmán

A VLS Veszprém NB III-as gárdájára óriási nyomás nehezedik, mindenképpen nyernie kell a hétvégén Fotó: Penovác Károly

Az előző fordulóban a THSE-Szabadkikötő vendégeként szenvedett fájó vereséget (2:0) a bakonyi alakulat.

– A játék minden elemében jobbak voltunk ellenfelünknél. Több szögletet, szabadrúgást, gólhelyzetet alakítottunk ki, de egy valami hiányzott, az pedig a gól – kezdte Vágó Attila, a veszprémiek szakvezetője. – Szeretnénk feledtetni ezt a fiaskót, de csak a győzelem lehet a gyógyír – szögezte le a mester. A veszprémiek vasárnap 15 órai kezdettel a Gyirmót II ellen bizonyíthatnak.

A VLS Veszprém NB III-as gárdájára óriási nyomás nehezedik, mindenképpen nyernie kell a hétvégén Fotó: Penovác Károly

– Bízom a játékosaimban. Ami negatívum, hogy Dobsa és Radványi játéka kérdéses, de az jó hír, hogy Bognárnak letelt az eltiltása. A héten többen is kisebb betegséggel, sérüléssel bajlódtak, ám ez sem akadályozhat meg minket a nagyon fontos három pont megszerzésében – húzta alá a tréner.

A Gyirmót II jelenleg a sereghajtó, de az mindenképp figyelemre méltó, hogy a megszerzett 11 pontjából nyolcat idegenben gyűjtött.

Vasárnapra kemény fagyokat mondanak, így nemcsak az ellenfél, hanem az időjárás is megnehezítheti a VLS dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!