megye I.

2018.03.26. 11:37

MTD Hungária: Íme, a forduló legjobbjai!

A forduló derbijét, az Úrkút-Balatonfüred összecsapást ugyan nem rendezték meg, így is akadtak izgalmas összecsapások hétvégén az MTD Hungária labdarúgó megye I-ben. Ezúttal is összeállítottuk a játéknap csapatát.

Horváth Gábor

Az ajkai Szabó Zoltán (kék mezben) volt a forduló egyik duplázója Fotó: Penovác Károly

A Fűzfői AK a papírformának megfelelően begyűjtötte hazai pályán a három pontot (2:0) az Ugod ellen, de nem volt ez könnyű menet. A Balaton-partiak csak kapusuknak, a 11-est és több ziccert is védő Radnai Gábornak köszönhették, hogy nem kerültek hátrányba az első félidőben. Szünet után aztán feljavult a FAK és nyert. Az Ugod egyre nehezebb helyzetben van a kiesés ellni harcban.

A forduló egyik meglepetése a magyarpolányiaké volt, akik a Várpalota vendégeként tudtak 3:1-re győzni., úgy, hogy hátrányból álltak fel. Bencsik Dávid duplázott a mérkőzésen.

A Sümeg VSE talán még a Magyarpolánynál is nagyobb bravúrt aratott, a csapat a Tihanyi FC otthonából hozta el a három pontot (1:2). A vendégektől Kulman György és a második gólt szerző Makkos Attila került be a forduló válogatottjába.

A Balatonalmádi SE idegenben verte a Devecsert, ráadásul öt gólt lőtt. Az 5:2-es eredményt hozó találkozón az egész vendégcsapat remekül futballozott. Ami a kiemelteket illeti, Varga Péter kétszer is betalált, mellette az egyaránt kiváló teljesítményt nyújtó Bendicsek Marcell és Burcsik Martin lett tagja csapatunknak.

A bennmaradásért küzdő Péti MTE bravúrpontokat szerzett Gyulafirátóton, Csapó Gábor már a nyolcadik percben a kapuba talált, a vendégek végül 2:1-re nyertek.

Az Ajka Kristály magabiztosan fektette két vállra (4:2) az FC Zirc-Dudart. Szabó Zoltán ezúttal kétszer is eredményes volt, mellette Kungl Ákos került be a forduló legjobbjai közé.

A sereghajtó Peremarton SC Berhida ugyan nem tudott bravúrt aratni, ám a Csetény otthonában elért döntetlen (3:3) is dicséretes. A vendégektől Varga Roland kapott helyet együttesünkben.

Az ajkai Szabó Zoltán (kék mezben) volt a forduló egyik duplázója
Fotó: Penovác Károly

Kapus:

Radnai Gábor (FAK)

Hátvédek:

Kungl Ákos (Ajka Kristály)

Kulman György (Sümeg VSE)

Varga Roland (Peremarton)

Bendicsek Marcell (B.-almádi SE)

Középpályások:

Csapó Gábor (Péti MTE)

Szabó Zoltán (Ajka Kristály)

Burcsik Martin (B.-almádi SE)

Varga Péter (B.-almádi)

Csatárok:

Bencsik Dávid (Magyarpolány)

Makkos Attila (Sümeg VSE)

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!