tapolca VSE Thai Box szakosztály

2018.03.19. 09:00

Több kategóriában is sikeresek a tapolcai sportolók

Tóth B. Zsuzsa

Hátul, balról jobbra Tóth Béla, Nagy Imre, elöl Tóth Zsombor, középen az edző, Szegvári Tamás Fotó: szakosztály

A tapolca VSE Thai Box szakosztálya tagjai újabb sikereket arattak a napokban. Ezúttal a soproni küzdősportgálán állhattak a dobogóra több kategóriában is.

A soproni Növényi Sportakadémián megrendezett küzdő-sportgáláról a közismertebb nevükön csak a Tapolcai Muay Thai Gym versenyzőinek nevezett sportolók több kategóriában is dobogós helyekkel tértek haza. Tóth Zsombor Oriental Light Contact 40 kg+ kategóriában, Nagy Imre pedig Oriental Light Contact 65 kg+ kategóriában győzedelmeskedett, szerzett aranyérmet. Tóth Béla, Zsombor édesapja pedig Oriental Light Contact 86 kg+ kategóriában ért fel a dobogó második fokáig. Edzőjük Szegvári Tamás volt.

Hátul, balról jobbra Tóth Béla, Nagy Imre, elöl Tóth Zsombor, középen az edző, Szegvári Tamás Fotó: szakosztály

A versenysikerek mellett még egy örömteli eseménnyel kezdték az évet a tapolcai sportolók. A klub tagja lett a Magyar Muay Thai Országos Sportági Szakszövetségnek, így versenyzői részt vehetnek nagyszabású rendezvényeken, gálákon, kitartással és kemény edzésekkel pedig külföldi szereplésekre is lehetőségük nyílik. A szakosztály folyamatosan várja a 8-12, illetve a 12-24 év közötti jelentkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!