kosárlabda NB I/B

2018.05.03. 14:15

Sorsdöntő ütközetek a Hoya Pannon Egyetem Veszprém és a Motax KC Pápa háza táján

A Hoya Pannon Egyetem Veszprém a négy közé jutásért, míg a Motax KC Pápa a bennmaradásért vív pénteken élet-halál harcot a kosárlabda NB I/B piros, illetve zöld csoportjában.

B. Virág Rita

A Hoya Veszprémnek nagy szüksége lesz Helmeczi higgadt megoldásaira Fotó: Pesthy Márton / Napló

A veszprémiek eddig alaposan megkínlódtak a Nagykőrösi Sólymok csapatával a négy közé jutásért. Hazai pályán szerencsésen 68:67-re maguk alá gyűrték ellenfelüket, viszont idegenben is pocsék teljesítményt nyújtottak, és kikaptak 83:72.

Mérész Csaba tanítványainak nincs más lehetősége, a négy közé jutásért hazai pályán nyerni kell. Sajnos Hegedűs Gergely sérülésel bajlódik, rá nem számíthat a szakvezető.

A papírforma bakonyi sikert ígér, azonban rendkívül izgalmas összecsapásra van kilátás (kezdés: 17 órakor).

A Hoya Veszprémnek nagy szüksége lesz Helmeczi higgadt megoldásaira Fotó: Pesthy Márton / Napló

Valamivel jobb helyzetből várhatja a bennmaradásért vívott párharc második felvonását a Motax KC Pápa. Molnár istván legénysége ugyanis az első körben az Óbudai Kaszások otthonában nyert 73:60-ra. A képlet egyszerű, ha nyer, vagy 13 ponttal kisebb különbséggel kap ki a Motax, megőrzi NB I/B-s tagságát, ellenkező esetben búcsúzik a második vonaltól (kezdés: 18 órakor).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!