a Város Sportjáért

2018.05.25. 21:10

Sportteljesítményeket díjaztak Zircen

Ünnepélyes keretek között kerültek átadásra a közelmúltban a „Zirc Város Sportjáért” kitüntetések a településen.

Kelemen Gábor

A város által díjazott sportolók, egyesületek vezetői, edzői és a növendékek összeálltak egy közös képre az eseményen Fotó: Boross László

Zirc Város Önkormányzata négy kategóriában öt kitüntetést adott át az arra érdemeseknek. Zirc város utánpótlás-sportolója kategóriában két díj is kiosztásra került, Mihályfi Vendel sportlövő, az MTTSZ Területi Klub Zirc tagja és Maser Márk vízilabdázó, a Balaton Vízilabda Klub korosztályos csapatának kapusa vehetett át a városvezetéstől elismerést. A 2017. év felnőtt sportolójának Kaufmann Krisztián dartsversenyzőt, a „Wings” Dart Club tagját választotta a szakmai bizottság.

A város által díjazott sportolók, egyesületek vezetői, edzői és a növendékek összeálltak egy közös képre az eseményen Fotó: Boross László

Zirc Város Sportegyesülete díjjal tüntették ki a Ritmus Tánc- és Mozgásművészeti Egyesületet, Zirc Város Sportjáért különdíjat adományoztak a Vincze Judo Club Zirc részére.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Nagy György, a Magyar Judo Szövetség főtitkára is, aki megosztotta gondolatait a jeles alkalomból.

Zirc város sportjára, az elért eredményekre Ottó Péter polgármester mondott pohárköszöntőt.

Az ünnepséget Sárossy Boróka, a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola zeneiskolás diákja és felkészítő tanára, Tarcsay Beáta komolyzenei duettje nyitotta meg, miközben a zirci sportsikerekről szóló képek peregtek a falról.

A rendezvényt az év egyesülete díjjal elismert Ritmus Tánc- és Mozgásművészeti Egyesület növendékei színesítették.

Felléptek a mini- és a gyermektáncosok, majd a junior versenyzői csoport bemutatója zárta a hagyományos esemény műsorát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!